achter elkaar tussen breda en tilburg

Er is geen directe busverbinding tussen Breda en Tilburg, wel een directe treinverbinding. De treinreis duurt 12 minuten en kaartjes kosten € 8-19.

Source: www.ffu-frl.eu

-Breda

Schrijf een makkelijk leesbare alinea over de een na de ander tussen breda en tilburg
Ik zal eerlijk tegen je zijn: ik weet niet veel van Breda of Tilburg. Ik heb ze allebei opgezocht op Wikipedia en, voor zover ik kan zien, zijn het allebei vrij onopvallende Nederlandse steden. Dat gezegd hebbende, als ik zou moeten kiezen tussen de twee, denk ik dat ik voor Breda zou gaan. Het lijkt me een aangenamere plek om een ​​dag door te brengen dan Tilburg, en het is ook dichter bij Amsterdam (ongeveer een uur).

Source: media.indebuurt.nl

-Tilburg

Op zoek naar een andere route? Begin.
Einde.
Kaart van Breda naar Tilburg.

Met de trein.
Neem een ​​rechtstreekse trein van Breda naar Tilburg in Nederland: neem de IC

Breda (Nederland) –
Een dagexcursie naar de steden #Tilburg en #Breda in
Dit wordt vergeleken met andere manieren om naar Tilburg te komen: Een bus is $1 (€1) minder dan een trein voor deze reis met kaartjes voor een trein vanuit Breda

De goedkoopste manier om vanuit Tilburg naar Breda te reizen is door een bus te nemen met een gemiddelde prijs van $6 (€6).

Dit in vergelijking met andere reismogelijkheden
Bus van Breda naar Tilburg. Bekijk alle busschema’s met één klik! Voor de transfer Breda – Tilburg laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, bus en auto zien, als deze beschikbaar zijn

Related Articles

Back to top button