cor van der gijp rene van der gijp

Cor van der Gijp was een Nederlandse voetballer en coach met een roemruchte carrière. Hij was een broer van Wim van der Gijp en een oom van René van der Gijp. Cor van der Gijp is ook een vader van Dennis van der Gijp. Hij was een Feyenoord-legende en hun topscorer aller tijden. Van der Gijp speelde tussen 1955 en 1964 voor het Nederlands Elftal. Na het beëindigen van zijn spelerscarrière werd hij voetbaltrainer.

Waar komt Rene van der Gijp vandaan?

René van der Gijp is een Nederlandse voormalig profvoetballer die als rechtsbuiten speelde voor Sparta Rotterdam, PSV Eindhoven en sc Heerenveen. Hij is de zoon van Wim van der Gij en neef van Cor van der Gijp, beiden ook Nederlands international. Na het einde van zijn spelerscarrière werd Van der Gijp een televisiepersoonlijkheid en werd hij in 2010 genomineerd voor de “Televizier Talent Award”.

Hoeveel boeken heeft Rene van der Gijp verkocht?

Cor van der Gijp is een Nederlandse voormalig profvoetballer die als rechtsbuiten speelde voor Sparta Rotterdam, Lokeren, PSV en de Nederlandse nationale

Rene van der Gijp is een Nederlandse voormalig profvoetballer die als rechtsbuiten speelde voor Sparta Rotterdam, Lokeren, PSV en het Nederlands Elftal.

Wat voor auto heeft Rene van der Gijp?

Cor van der Gijp and Rene van der Gijp are both Dutch former professional footballers. Cor van der Gijp played as a right winger for Sparta Rotterdam, PSV Eindhoven, and sc Heerenveen. Rene van der Gijp also played as a right winger for PSV Eindhoven. Both men were born in 1961 and share the same birthday, April 4. Cor van der Gijp’s uncle was also a Dutch international footballer. René van der Gijp scored 177 goals in 233 matches during his career. In addition to his success on the field, René van der Gijp is also known for his million dollar fortune. The tv-personality and football player is dating Danielle Sijthoff.

Waar woont Van der Gijp in Dordrecht?

Cornelis “Cor” van der Gijp (geboren op 1 augustus 1931 in Dordrecht), ook bekend als Ome Cor, is een gepensioneerde Nederlandse voetballer die in de jaren vijftig en zestig een productieve spits was voor Sparta Rotterdam. Hij scoorde in die periode 177 keer in 233 wedstrijden.

René van der Gijp (Dordrecht, 4 april 1961) is een Nederlands voormalig profvoetballer die als rechtsbuiten speelde voor Sparta Rotterdam, Lokeren, PSV en Feyenoord. Net als zijn vader Wim en zijn broer Cor speelde hij ook voor het Nederlands Elftal. Daarnaast speelde de oom van René van der Gijp 13 interlands waarin hij 6 doelpunten maakte.

Wie is Cor van der Gijp?

Cornelis van der Gijp, beter bekend als Ome Cor, was een Nederlandse voetballer die actief was als spits. Hij wordt het best herinnerd voor zijn tijd bij Feyenoord, waar hij de topscorer aller tijden van de club is. Van der Gijp overleed op 91-jarige leeftijd na een kort ziekbed.

Related Articles

Back to top button