het lied van ooievaar en dromedaris

Het lied van de ooievaar en de dromedaris is een meesterlijke roman die twee eeuwen omspant in een mozaïek van stijlen en genres. De centrale figuur is de compromisloze Eliza May, gemodelleerd naar de overgrootmoeder van de auteur. In het eerste deel van haar roman worden de gebeurtenissen in en rond de pastorie van de stad Bridge Fowling verteld. Maar ook zonder kennis van die werken is Het lied van de ooievaar en de dromedaris een genot om te lezen. Vervolgens krijg je als lezer een elfgangenmenu voorgeschoteld bestaande uit verschillende literaire genres.

Source: m.media-amazon.com

Het lied van de ooievaar

The Song of the Stork vertelt het verhaal van Eliza May, een vrouw die twee eeuwen omspant in een mozaïek van stijlen en genres. Centraal in de roman staat de compromisloze Eliza May, die is gemodelleerd naar de overgrootmoeder van de auteur. Het eerste deel van de roman concentreert zich op gebeurtenissen in en rond de pastorie van Bridge Fowling, een stad in Engeland. Het tweede deel volgt Eliza May terwijl ze naar Amerika reist. Onderweg ontmoet ze elf andere vrouwen die ook verscheurd zijn door oorlog en vechten voor hun leven. The Song of the Stork is een verhaal over liefde, hoop en overleven.

Source: pbs.twimg.com

Het lied van de dromedaris

Dit is een lied over de dromedaris, een soort kameel. Het nummer is gebaseerd op het verhaal van hoe de dromedaris aan zijn bult kwam. Het nummer is in een speelse stijl geschreven en is bedoeld om van te genieten door kinderen. Het nummer is ook beschikbaar in een aantal andere talen.

Related Articles

Back to top button