hoe laat begint de formule 1 vandaag

De Formule 1 begint vandaag om 18:00 GMT. De starttijd van de race kan echter variëren, afhankelijk van uw tijdzone. Zo start in Bahrein de race om 15.00 uur lokale tijd. Dus als je vandaag de Formule 1-race wilt zien, controleer dan de starttijd in jouw regio.

Hoe laat begint de Formule 1 Nederlandse tijd?

De Nederlandse Grand Prix begint op zondag 4 september om 15.00 uur lokale tijd. Dit is een uiterst belangrijke race voor Red Bull en hun coureur, Max Verstappen, omdat ze hun voorsprong in het rijders- en constructeursklassement willen behouden. Alle ogen zullen gericht zijn op de jonge Nederlander die een sterke prestatie wil neerzetten voor zijn thuispubliek.

Hoe laat begint de Formule 1 op Ziggo?

De Formule 1-race vindt plaats op Ziggo op zondag 30 oktober om 21.00 uur. Je kunt alle actie live bekijken met Viaplay. Mis geen minuut van de spanning door de Formule 1-kalender in je agenda te zetten. Bekijk de tijden waarop de races in Nederlandse tijd plaatsvinden, zodat je geen seconde van de actie hoeft te missen.

Wat is de Formule 1 zondag?

Formule 1 op zondag is een evenement dat elke racefan gezien moet hebben. De race begint om 16.30 uur lokale tijd en wordt live uitgezonden op ESPN. Deze race is een van de belangrijkste races van het seizoen, omdat het zou kunnen beslissen wie het kampioenschap wint. Mis dit spannende evenement niet!

Welke zender is Formule 1 te zien?

Vandaag, vrijdag 28 oktober, start Practice 2 voor de Formule 1-race om 18.00 uur. lokale tijd. De race is te zien op ESPNews.

Hoe laat is de Australische F1 GP?

De Australische F1 Grand Prix vindt plaats op zondag 10 april 2022 om 06:00 GMT. Dit wordt een geweldig evenement voor alle Formule 1-fans om naar te kijken en het zal beschikbaar zijn via livestream. Zorg er dus voor dat je afstemt en alle actie meekrijgt.

Related Articles

Back to top button