hoe laat begint de grand prix

De Braziliaanse Grand Prix is ​​de voorlaatste race van het F1-seizoen 2022 en begint om 15.00 uur lokale tijd (18.00 uur GMT). De sprintrace voor de Braziliaanse GP begint om 16.30 uur lokale tijd (19.30 uur GMT). De sprintrace duurt 24 ronden of 60 minuten.

Wanneer is de volgende F1-race?

De volgende Formule 1-race is de Grand Prix van Bahrein op 20 maart. Dit wordt de eerste race van het seizoen 2022 en het belooft een spannende te worden. Bahrein is een prachtig land en de baan is een van de meest uitdagende ter wereld. Zorg dat je het niet mist door vandaag nog je tickets te halen.

Waar is de volgende F1-race?

De volgende F1-race is op 23 oktober in de Verenigde Staten. Het Circuit of the Americas zal het evenement organiseren. Het is de eerste keer dat de Grand Prix van de VS op dit circuit wordt verreden.

Wie racet in de volgende F1-race?

De volgende Formule 1-race is op 20 maart 2022 in Bahrein. Het Bahrain International Circuit is gastheer van het evenement. De race gaat tussen de beste coureurs ter wereld.

Hoe kan ik de volgende F1-race bekijken?

Als je de volgende F1-race wilt bekijken, zijn er een paar verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Een manier is om je aan te melden voor de officiële streamingdienst van de Formule 1, F1 TV. Dit geeft je toegang tot live streaming van alle races in het komende seizoen. Een andere optie is om de races te bekijken op ESPN, ESPN2 of ABC. Deze kanalen zenden allemaal de races live en gratis uit. Ten slotte, als je toegang hebt tot ESPN, kun je de races ook bekijken via hun topstreamingservice. Welke methode je ook kiest, zorg ervoor dat je niets van de spannende actie mist door je af te stemmen op de volgende F1-race!

Related Articles

Back to top button