hoe laat begint de sprintrace brazilie

De sprintrace in Brazilië begint om 16.30 uur lokale tijd. Dit is een spannende race die 24 ronden of 60 minuten zal beslaan. Maak je klaar voor de sensatie van Formule 1 in Brazilië – live op Sky Sports F1 – de Sprint is live op zaterdag om 19.30 uur terwijl. Hoe laat begint de sprintrace voor de Braziliaanse Grand Prix? De sprint voor de Braziliaanse GP begint om 16.30 uur lokale tijd (-3 GMT) om

Wanneer is de Sprint Race in Brazilië?

De Sprint Race voor de Braziliaanse Grand Prix vindt plaats op zaterdag 12 november om 16.30 uur lokale tijd (-3 GMT) op het Autodromo Jose Carlos Pace in Sao Paulo. Dit wordt gevolgd door de Sprint, die begint om 16:30 lokale tijd (19:30 GMT), terwijl de race van zondag 90 minuten eerder begint om 15:00 lokale tijd (18:00 GMT).

Hoe de Brazil Sprint Race bekijken?

De Formule 1 is dit weekend terug met een knal als het Sprint Race-formaat terugkeert voor de Braziliaanse Grand Prix. Hier leest u hoe u alle actie live kunt bekijken, waar ter wereld u zich ook bevindt.

In de Verenigde Staten zal ESPN live verslag doen van de FP1 en kwalificatiesessies van vrijdag, evenals de FP2 en race van zaterdag. Als je geen kabel hebt, kun je nog steeds alle actie volgen door je aan te melden voor een gratis proefversie van YouTube TV, Hulu met Live TV of Sling TV.

Als je in het Verenigd Koninkrijk bent, heeft Sky Sports exclusief live verslag van alle drie dagen race-actie van Interlagos. Kanaal 4 zal ook enkele uren na de geblokte vlaggolven op zondagmiddag hoogtepunten vertonen.

Waar ter wereld je ook bent, je kunt alle actie ook volgen met onze speciale livestreamgids voor de Grand Prix van Brazilië. Zorg er dus voor dat je geen seconde mist van

Wat is de Brazil Sprint Race?

De Brazil Sprint Race is een spannend evenement dat plaatsvindt over 71 ronden van het 4.309 kilometer lange Autodromo Jose Carlos Pace in Sao Paulo. De race wordt zeker spannend, want de coureurs strijden om de overwinning. Zorg ervoor dat je alle actie live ziet op Sky Sports F1.

Het schema van de sprintrace van Brazilië

De Braziliaanse sprintrace is een van de meest verwachte evenementen op het Formule 1-schema. Dit jaar vindt de race plaats op zaterdag 12 november om 19:30 uur. lokale tijd (19.30 uur GMT). De sprintrace duurt 24 ronden of 60 minuten. Dit kwalificatie-evenement is niet voor de race zelf, maar voor de sprintrace die de volgende dag wordt verreden. Maak je klaar voor de sensatie van de Formule 1 in Brazilië – live op Sky Sports F1 – terwijl het Sprint-weekendformaat voor het eerst sinds 2016 terugkeert.

Related Articles

Back to top button