hoe laat is het in curacao

Op dit moment is het op Curaçao woensdag 16:11 uur. Curaçao ligt in de Atlantische tijdzone, UTC-4. Dit betekent dat Curacao 1 uur voorloopt op Atlantic Standard Time. Er is geen zomertijd op Curaçao, dus de tijd blijft het hele jaar hetzelfde.

Source: www.travelgek.nl

Wat is het tijdsverschil met Curacao?

De huidige lokale tijd op Curaçao loopt 1 uur voor op New York. De IANA-tijdzone-identificatie voor Curaçao is Atlantic Standard Time.

Source: www.reisjunk.nl

Wat is de tijd op Curacao?

De huidige tijd in Willemstad, Curaçao is 16:11 uur op woensdag 16 november 2022. Curaçao bevindt zich in de Atlantische standaardtijdzone en heeft zomertijd. Het huidige tijdzoneverschil voor Curaçao is UTC-4.

Source: files.tresoar.nl

Waarom is het in Curacao vroeg donker?

De tijd op Curacao verschilt niet significant door het jaar heen. Dit komt door de nabijheid van de evenaar. De zon schommelt ten noorden en ten zuiden van de evenaar, dus er is geen groot verschil in tijden van zonsondergang en zonsopgang.

Source: www.vliegvakantie-curacao.nl

Is het in Curacao vroeger?

Op Curaçao is het nu 12:20 uur. De zon staat momenteel in het zuiden en het is buiten 58,8 graden. Het is momenteel 05:20-05:45 voor astronomische schemering. Curaçao houdt geen rekening met zomertijd, dus ze bevinden zich altijd in dezelfde tijdzone, namelijk Atlantic Standard Time (-0400 UTC). Als je de tijd op Curaçao zou vergelijken met waar je nu bent, zou het twee uur vooruit zijn. Als het bijvoorbeeld 13.00 uur is waar u bent, is het op Curaçao 15.00 uur.

Source: www.vakantiediscounter.nl

De tijd op Curaçao

De huidige lokale tijd op Curaçao is dinsdag 16 februari 2021 05:02 uur. Curaçao bevindt zich in de Atlantische standaardtijdzone (AST) en heeft zomertijd. De lengte- en breedtegraad van Curaçao is 12° 11′ N, 69° 0′ W.

Related Articles

Back to top button