hoe lang van te voren op schiphol

De luchthaven Schiphol stelt voor dat passagiers vier uur voor hun vlucht op de luchthaven aanwezig zijn om lange rijen en wachttijden te voorkomen. Afhankelijk van de dag en het tijdstip van uw vlucht kunt u echter twee of drie uur voor vertrek inchecken. Het is belangrijk op te merken dat de veiligheidslijnen erg lang kunnen zijn, dus plan dienovereenkomstig en geef uzelf voldoende tijd om door de veiligheidscontrole te komen.

Source: www.airport-suppliers.com

Is 4 uur van te voren op Schiphol genoeg?

Vlieg je via Schiphol, dan wil je weten dat we samen met onze partners de start van je reis zo aangenaam mogelijk maken. U kunt twee uur voor vertrek inchecken voor Europese vluchten en drie uur voor vertrek voor intercontinentale vluchten. Luchthaven Schiphol laat passagiers op dit moment alleen toe binnen 4 uur na vertrek. Als uw vlucht vertraging heeft of u heeft een aansluitende vlucht, heeft u mogelijk niet genoeg tijd om uw volgende vlucht te maken. Overweeg om vroeg aan te komen om mogelijke problemen te voorkomen.

Source: media.nhnieuws.nl

Waarom 4 uur van te voren op Schiphol?

Reist u alleen met handbagage en heeft u al online ingecheckt, zorg dan dat u uiterlijk 4 uur voor uw vlucht aanwezig bent. Zodra u op de luchthaven aankomt, kunt u direct naar de beveiliging gaan. Bij veel luchtvaartmaatschappijen kun je tot 24 uur voor vertrek online of via de app inchecken. U kunt uw instapkaart uit uw eigen printer printen of naar uw smartphone laten sturen. Voor iedereen die vanaf Schiphol vliegt geldt hetzelfde: je bent welkom in de vertrekhal tot vier uur voor je vlucht. Voor zowel Europese als intercontinentale vluchten adviseren wij u 4 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Wachttijden kunnen variƫren afhankelijk van de dag en het tijdstip van de dag. Over het algemeen kunt u twee uur voor vertrek inchecken voor Europese vluchten en drie uur voor vertrek voor intercontinentale vluchten. Passagiers hebben vanwege een personeelstekort te maken gehad met lange rijen voor veiligheidscontroles, waardoor velen hun vlucht hebben gemist. Schiphol brengt tijdens de actie het aantal security lanes terug van vier naar twee

Related Articles

Back to top button