hoe oud is john van de heuvel

John Hill is een Britse arts en botanicus die werd geboren in 1716 in Peterborough, Northants. Hij was 37 jaar oud toen hij stierf op 21 november.

Source: upload.wikimedia.org

Waar is John van de Heuvel geboren?

John van de Heuvel werd geboren in 1963 en is momenteel 57 jaar oud. Hij werd geboren in Amsterdam, Nederland en is een Nederlandse misdaadjournalist.

Source: thumbor.pijper.io

Is John van den Heuvel half Marokkaans?

John van den Heuvel is een Nederlandse misdaadjournalist die werd geboren op 26 december 1962. Hij is momenteel 59 jaar oud. Hoewel hij werd geboren uit een Nederlandse moeder en Marokkaanse vader, draagt ​​hij zijn Nederlandse achternaam. Hij heeft gewerkt als acteur en regisseur, en is vooral bekend van zijn werk aan het Sinterklaasjournaal (2001). In 2016 richtte hij de website CrimeNederland op om zijn werk over criminaliteit in Nederland voort te zetten.

Source: www.spreekbuis.nl

Waar stierf Aad van de Heuvel?

John van de Heuvel is 62 years old. Aad van de Heuvel died in Loenen aan de Vecht, Netherlands.

Source: www.vriendin.nl

Wie kleed John van den Heuvel?

John van den Heuvel is 59 jaar oud en werd geboren op 26 december 1962. Hij is een Nederlandse misdaadjournalist. Zijn jurk en schoenmaat zijn op dit moment niet bekend.

Source: cache.legacy.net

Vroege leven

John Van De Hill werd geboren op 24 april 1881, waardoor hij 38 jaar oud was op het moment van zijn overlijden op 5 maart 1956. Hij was een Amerikaanse ingenieur, uitvinder, redacteur van vakbladen en schrijver over techniek.

Related Articles

Back to top button