hoe oud is louis van gaal

Louis van Gaal is 71 jaar oud en werd geboren op 8 augustus 1951 in Amsterdam, Nederland. Hij is manager Nederland en coacht gemiddeld 2,14 jaar.

Source: upload.wikimedia.org

What has Louis van Gaal won as a manager?

Louis van Gaal is 71 jaar oud. Hij heeft 20 grote onderscheidingen gewonnen in zijn managementcarrière, waaronder de UEFA Supercup. Hij is ook tweevoudig winnaar van de Champions League.

Source: upload.wikimedia.org

How many Champions League has Louis van Gaal won?

Louis van Gaal is een 71-jarige manager uit Nederland. Hij won drie Eredivisie-titels, de UEFA Cup en de UEFA Champions League. Hij verhuisde in 1997 naar Barcelona en won twee landstitels en de Spaanse kampioen. 98/99; 1x UEFA Cup-winnaar. UEFA-beker

Source: i2-prod.mirror.co.uk

Where is LVG?

Louis van Gaal is 71 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Amsterdam, Nederland. Hij is momenteel de hoofdtrainer van het Nederlands elftal. Van Gaal is gediagnosticeerd met prostaatkanker, maar is ondanks zijn diagnose blijven werken.

Source: 1.bp.blogspot.com

How many trophies does Van Gaal have?

Van Gaal is 71 jaar oud en heeft in zijn managementcarrière 20 grote trofeeën gewonnen. Hij heeft de bijnaam “Iron Louis” gekregen vanwege zijn prestaties in het spel. Van Gaal heeft vier Eredivisie-titels, één Champions League-titel en twee UEFA Cup-titels op zijn naam staan. Hij heeft ook drie League Cups, vier Super Cups en één Intercontinental Cup gewonnen.

Source: i.imgur.com

Vroege leven

Louis van Gaal werd geboren op 8 augustus 1951 in Amsterdam, Nederland. Hij is de 71-jarige oud-Nederlands voetballer en manager. Als jongere begon hij met voetballen bij het Amsterdamse RKSV De Meer. Hij trad op 20-jarige leeftijd toe tot het tweede team van Ajax. In zijn vroege carrière werd hij nooit gekozen om in het eerste team te spelen, dat destijds pochte met spelers als Johan Cruijff en Dennis Bergkamp. Hij maakte echter wel naam als voetbalvisionair en starre ex-gymnastiekleraar.

Related Articles

Back to top button