in de clip van welke u2 nummer speelt lara croft een gastrol

Lara Croft speelt een gastrol in de clip waarvan U2-nummer “Elevation” en het is gewoon geweldig. De video voor U2’s “Elevation” gebruikt de Tomb Raider-mix van het nummer en werd geregisseerd door Joseph Kahn. De video speelt de slechte U2 en de goede U2 in een gevecht op leven en dood. De video eindigt met de “goede U2” die met Lara van het toneel naar een plek loopt met zwevende auto’s en een dikhuid, eindigend met een kus.

Source: i.ytimg.com

“Lara Croft: Tomb Raider”

Je browser kan deze video niet afspelen.
Muziek: U2
De video werd op 16 juli 2001 uitgebracht als digitale dvd (“Versie 7” hieronder), de eerste van de band.
Het was later te zien op de Lara Croft: Tomb Raider
Bekijk credits, reviews, tracks en koop de cd-uitgave uit 2001 van “Lara Croft: Tomb Raider (Music From The Motion Picture)” op

Lara Croft: Tomb Raider is een actie-avonturenfilm uit 2001, gebaseerd op de Tomb Raider-videogameserie met het personage Lara Croft, gespeeld door Angelina Jolie. De film werd geregisseerd door Simon West en draait om Lara Croft die probeert oude artefacten van de Illuminati te bemachtigen.

Een aantal nummers wordt gecrediteerd voor gebruik in Lara Croft: Tomb Raider. Hoewel er een officiĆ«le “Tomb Raider Mix” is voor U2’s “Elevation”, speciaal gemaakt door The Neptunes

Source: www.u2songs.com

The Edge

In de clip waarin U2-nummer Lara Croft een gastrol speelt voor The Edge, wordt duidelijk dat ze een getalenteerde muzikante is en een uitstekende aanvulling op de band. Haar optreden in de video is van topklasse en ze brengt een niveau van energie en opwinding naar het nummer dat ongeƫvenaard is. Ze heeft een geweldige podiumpresentatie en kan contact maken met het publiek op een manier die maar weinig andere muzikanten kunnen. Bovendien is haar stem krachtig en emotioneel, wat de toch al emotionele songtekst nog versterkt. Al met al is het gastoptreden van Lara Croft in dit U2-nummer echt uitstekend en voegt het nog een laag grootsheid toe aan een toch al ongelooflijk nummer.

Related Articles

Back to top button