kerst met francis van broekhuizen beurs van berlage

Wat is er magischer dan kerst vieren met Francis van Broekhuizen, exclusief te zien in de Beurs van Berlage in Amsterdam? Dit is een unieke kans om een ​​van ‘s werelds meest geliefde artiesten van dichtbij te leren kennen. Het werk van Van Broekhuizen staat bekend om het prachtige kleur- en lichtgebruik en dat zal tijdens de kerstperiode volop te zien zijn. Faircom is er trots op samen te werken met de Beurs van Berlage om bezoekers van over de hele wereld deze ongelooflijke ervaring te bieden.

De kerstmarkt

De kerstmarkt in de Beurs van Berlage is een geweldige plek om unieke cadeaus voor dierbaren te vinden. De markt biedt een breed scala aan artikelen, van traditionele kerstversieringen tot handgemaakte sieraden. Op de kerstmarkt van de Beurs van Berlage is voor ieder wat wils. Als u op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor iemand die van de Nederlandse cultuur houdt, dan bent u hier aan het juiste adres. De markt is ook een geweldige plek om te genieten van oer-Hollands eten en drinken.

Een stukje geschiedenis

Kerst op een unieke en exclusieve manier vieren? Zoek dan niet verder dan de Beurs van Berlage in Amsterdam. Deze wereldberoemde beurs is de perfecte plek om kerst te vieren met Francis van Broekhuizen. Deze hoog aangeschreven architect staat bekend om zijn werk aan de Amsterdamse Beurs en andere prestigieuze gebouwen. Zijn werk is te zien in de Beurs van Berlage van 23 december 2022 t/m 6 januari 2023. Kom dus zeker een kijkje nemen!

Source: cdn-kiosk-api.telegraaf.nl

Wat te verwachten

Kerst met Francis van Broekhuizen wordt een kermis van berlage. Dit betekent dat er veel kraampjes zullen staan ​​met verschillende soorten eten en drinken. Ook zal er een podium zijn waar verschillende soorten entertainment plaatsvinden. Dit is de perfecte gelegenheid om in de kerstsfeer te komen en tijd door te brengen met familie en vrienden.

Source: images.npo.nl

Hoe er te komen

Je vindt ons in het hart van het historische centrum van Amsterdam, waar we al vaker zijn geweest.Wil je de kamers bekijken of informatie krijgen over

De goedkoopste manier om van Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar de Beurs van Berlage te komen kost slechts € 2, en de snelste manier duurt slechts 18 minuten. Vind de reisoptie die het beste bij u past.

Related Articles

Back to top button