kinderboekenserie van nowee over het wilde westen

Nowee’s Wild West-boekenreeks is een boeiende reeks boeken die de verhalen van de Amerikaanse grens vertelt. Deze boeken zijn perfect voor elk kind dat van avontuur houdt en meer wil leren over de geschiedenis van het Amerikaanse Westen.

Source: i.ytimg.com

De avonturen van Roodkapje in het Wilde Westen

In deze heerlijke hervertelling van het klassieke sprookje wordt Roodkapje getransporteerd naar het wilde westen. Met slimme humor en lef is ze de Grote Boze Wolf keer op keer te slim af. Onderweg ontmoet ze een cast van kleurrijke personages, waaronder een vriendelijke cowboy en een brutale saloonzanger. Dit verrukkelijke verhaal zal lezers van alle leeftijden zeker bekoren.

Source: www.gutenberg.org

De drie biggetjes in het wilde westen

De drie biggetjes leven in het wilde westen en hebben altijd last van die pestkop, de grote boze wolf. Nadat ze zijn weggeslopen om het oude westen te bezoeken, ontdekken ze dat de wolf hen lastigvalt omdat hij honger heeft. Ze besluiten de wolf te helpen door hem eten en onderdak te geven.

Source: i.pinimg.com

Goudlokje en de drie beren in het Wilde Westen

Goudlokje en de drie beren is een klassiek verhaal dat vele malen opnieuw is verteld. In deze versie is Goudlokje een jong meisje dat aan de rand van een groot donker bos woont. Op een dag stuit ze op een hut in het bos en ontmoet ze drie beren. De beren zijn vriendelijk en nodigen haar uit om een ​​tijdje te blijven. Goudlokje ontdekt al snel dat de hut de thuisbasis is van een groep bandieten die de stad terroriseren. Met de hulp van de beren gaat ze op pad om de bandieten te stoppen en vrede te brengen in de stad.

Source: 64.media.tumblr.com

De grote boze wolf in het wilde westen

De grote boze wolf is een gigantische wolf van 2,40 meter lang, maar door te worden gesneden met een mes met lycanthropie-vlekken heeft hij de kracht gekregen om naar believen in een menselijke vorm te veranderen. Hij is een gevaarlijk roofdier dat onschuldige mensen in het Amerikaanse Westen achtervolgt en vermoordt. TheSkin Walker vindt zijn weg naar Wild West Exodus voor de Dark Age of Sigmar-game. Alex Cross is opnieuw de hoofddetective in “Big Bad Wolf” wanneer Cross zich bij de FBI voegt. Ik hou van de misdaadmysteries en ook dat je Alex Cross beter leert kennen terwijl hij werkt aan het oplossen van deze zaken. Bott is natuurbioloog en doctoraatsstudent aan de Utah State University. Hij bestudeert wolven in het Amerikaanse Westen. Hij voorspelt hun bewegingen, begrijpt hun sociale structuur en beoordeelt hun impact op ecosystemen. De Grote Boze Wolf is terug en in deze moderne versie van het oude verhaal duikt hij op in westerse landschappen zoals Yellowstone, waar wolven opnieuw zijn geïntroduceerd nadat ze tot bijna uitsterven waren gejaagd. Hier is een doorgang tussen a

Related Articles

Back to top button