nietszeggende opmerking waar je koud van wordt

Ik had onlangs een gesprek met een vriend en ze maakten een opmerking waardoor ik het koud kreeg. Ze zeiden dat het universum koud en zinloos is en dat ik er vrede mee moest sluiten. Deze opmerking gaf me het gevoel dat mijn vriend me probeerde te vertellen dat mijn leven geen doel of betekenis heeft. Ik waardeerde deze opmerking niet omdat ik me daardoor het gevoel gaf dat ik waardeloos was.

Source: www.fearof.net

De top 10 van meest nietszeggende opmerkingen

De top 10 van meest betekenisloze opmerkingen zijn die welke geen enkele waarde hebben voor jou of je blog. Het zijn slechts algemene uitspraken zonder echte inhoud.Vandaag brengen we u een ander type video. Sommige YouTube-opmerkingen moeten gewoon dood. Dit zijn de ergste soorten reacties die je echt niet meer op video’s zou moeten achterlaten.

“Je bent zo dapper”

Jij bent zo dapper. Ik kan me niet eens voorstellen hoe je je moet voelen, maar ik weet dat er veel moed voor nodig is om je angsten onder ogen te zien. Je bent een inspiratie voor ons allemaal en ik hoop dat je de goede strijd blijft voeren.

Source: imgs.drafare.com

“Ik weet niet hoe je het doet”

%0D
Ik weet niet hoe je het doet, maar je lijkt er altijd voor te zorgen dat dingen werken. Je hebt een manier om het onmogelijke mogelijk te maken, en dat bewonder ik. Je bent altijd in staat om een ​​zilveren voering te vinden, zelfs in de donkerste situaties. Ik weet niet hoe je het doet, maar je weet me altijd aan het lachen te maken.

“Het had erger kunnen zijn”

Het kon erger zijn.
%0D
Maar dat was het niet.
%0D
En dat is het enige dat telt.

Related Articles

Back to top button