one of us is lying season 2

Seizoen twee van One of Us is Lying wordt binnenkort gelanceerd op Netflix en fans kijken reikhalzend uit naar de release. Het nieuwe seizoen draait om vijf Bayview High-studenten en hun dodelijke geheim. Nu het eerste seizoen met verschillende wendingen is geĆ«indigd, vragen fans zich af wat ze van het nieuwe seizoen kunnen verwachten.Netflix zal binnenkort One of Us Is Lying wereldwijd uitbrengen, dus fans in de meeste regio’s zullen het binnen een maand na de release kunnen bekijken. officiĆ«le uitgave.

Source: tiporelax.com

Is one of us is lying getting season 2?

Ja! One of Us Is Lying krijgt een seizoen 2. Het nieuwe seizoen verschijnt in oktober 2022 op Peacock. Seizoen 2 draait om vijf Bayview High-studenten en hoe ver ze gaan om hun dodelijke geheim te bewaren.

Source: ffu-frl.eu

How many seasons are there for one of us is lying?

%0D
Momenteel zijn er twee seizoenen van One of Us Is Lying beschikbaar om te streamen. Het eerste seizoen debuteerde in 2017 en het tweede seizoen kwam in 2020 op Netflix.

Source: c8.alamy.com

Is one of us is lying coming back?

Er is nog geen bevestiging of One of Us is Lying zal terugkeren voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de show werd uitgebracht in 2017 en werd goed ontvangen door het publiek. Het valt nog te bezien of de show nog een seizoen zal worden opgepikt, maar fans hopen zeker dat dit zal gebeuren.

Source: tiporelax.com

De releasedatum

One Of Us Is Lying seizoen 2 wordt uitgezonden op Peacock op donderdag 20 oktober 2022. De show werd verlengd voor een tweede seizoen een maand voordat Netflix seizoen 1 oppikte en volledig op Peacock landde. Seizoen 2 volgt de gebeurtenissen van het eerste seizoen, waarbij de kerngroep van vrienden zich bezighoudt met de nasleep van wat er is gebeurd.

Source: miro.medium.com

De cast

In het tweede seizoen van One of Us is Lying keren Annalisa Cochrane terug als Addy, Cooper van Grootel als Nate, Chibuikem Uche als Cooper en Marianly Tejada als Bronwyn. De show introduceert ook Barrett Carnahan als Jake en Jess Weixler als Janae.

Related Articles

Back to top button