opsomming van wat gereinigd moet worden?

U moet stofzuigen, dweilen, oppervlakken schrobben en uw vloeren wassen. U zult ook uw ramen en deuren moeten schoonmaken.

Source: whyevolutionistrue.com

Wat doe je eerst reinigen of desinfecteren?

Oppervlakken en voorwerpen moet u altijd eerst met zeep of afwasmiddel reinigen en daarna desinfecteren. Reinigen met zeep (of afwasmiddel) en water verwijdert vuil, roet en sommige bacteriën van oppervlakken. Door te desinfecteren worden achtergebleven bacteriën of virussen op de oppervlakken gedood.

Source: jomsvikingno.files.wordpress.com

Hoe moet je iets ontsmetten?

Enkele veel voorkomende ontsmettingsmiddelen zijn bleekmiddel en alcoholoplossingen. Meestal moet u het desinfectiemiddel een bepaalde tijd op de oppervlakken en voorwerpen laten inwerken om de bacteriën te doden.

Reiniging met producten die zeep of reinigingsmiddel bevatten, vermindert ziektekiemen op oppervlakken door verontreinigingen te verwijderen en vermindert het risico op infectie van oppervlakken. Als er niemand ziek is in uw huis, kunt u het schoonmaken met een algemeen schoonmaakmiddel om ziektekiemen te verwijderen. Spoel af met water en volg met een EPA-geregistreerd desinfectiemiddel om eventuele achtergebleven bacteriën te doden.

Related Articles

Back to top button