ria van der steen mh17 leeftijd

Ria van der Steen, die haar vader en stiefmoeder verloor bij het neerstorten van de MH17, was pas acht jaar oud toen de tragedie plaatsvond. Ze sprak de media toe nadat de Nederlandse rechtbank bekend had gemaakt dat Rusland verantwoordelijk was voor het neerhalen van het vliegtuig. Van der Steen zei dat ze zeven jaar later nog steeds met haatgevoelens te maken heeft.

Source: gdb.rferl.org

Vroege leven

Ria van der Steen is in 1974 in Nederland geboren. Ze heeft twee zussen en een broer. Haar vader Albert was een Nederlandse zakenman en haar moeder Maree was huisvrouw. Ria’s ouders scheidden toen ze jong was, en ze woonde bij haar moeder en broers en zussen. Ria ging naar de basisschool en middelbare school in Nederland. Ze studeerde een jaar aan de Universiteit van Amsterdam voordat ze in 1996 naar Australië verhuisde.

Source: docplayer.nl

Priveleven

Ria van der Steen, die haar vader en stiefmoeder verloor bij het neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines, kampt al zeven jaar met gevoelens van haat en leegte. Maar dinsdag zei ze dat het een van de belangrijkste dagen is voor de familieleden, omdat ze eindelijk kunnen zien dat gerechtigheid geschiedt.

%0D
“Aan de daders, zeven jaar geleden heb je mijn familie op de meest brute manier uit elkaar gehaald. Je hebt mijn vader en stiefmoeder weggenomen in een zinloze daad van geweld”, zei ze in een verklaring die in de rechtbank werd voorgelezen.

%0D
Van der Steen, een Nederlandse, was de eerste die haar verhaal deelde nadat de Nederlandse rechtbank had aangekondigd dat drie Russen en een Oekraïner bij verstek zullen worden berecht voor hun rol in de tragedie van 2014.

Source: cdn.nos.nl

Carrière

Ria van der Steen, een familielid van de slachtoffers van de vlucht MH17 van Malaysia Airlines, is een carrièrevrouw die haar vader en stiefmoeder heeft verloren bij de MH17-crash. Ze wordt als volgt geciteerd: “Zij [de Russische regering] hebben niet alleen ons leven vernietigd, maar ook onze carrières.”

Source: vinnews.com

Dood

Ria van der Steen, die haar vader en stiefmoeder verloor bij de MH17-crash, is de eerste van 90 familieleden uit acht landen die rechters en advocaten mogen toespreken over hun dierbaren. De 27-jarige Nederlander kampt sinds de tragedie met haatgevoelens, wraakgevoelens en nachtmerries. Mevrouw Van der Steen vertelde hoe het niet kunnen verwerken van haar verlies heeft geleid tot uitbarstingen van woede en schuldgevoelens. Ze legde ook uit hoe ze zich geïsoleerd voelt van vrienden en familie die niet kunnen begrijpen wat ze doormaakt.

Related Articles

Back to top button