vrouw van kees van der spek

Kees van der spek wordt door zijn vrouw voor de gek gehouden als ze hem vertelt dat ze een hallenpasje zou gebruiken voor haar ex-vriendje. Door deze onthulling voelt Kees zich verraden en onzeker over hun relatie.

Source: p16-sign-va.tiktokcdn.com

Wie is Kees van der Bacon?

Kees van der Bacon is een man die bekend staat om zijn liefde voor kaas en spek. Ook is hij bekend van zijn deelname aan de 2021-editie van het Jachtseizoen van StukTV. Kees van der Bacon is getrouwd met Sarah Lacey Nicholas en ze hebben samen drie zonen.

Source: www.mediacourant.nl

Wie is zijn vrouw?

Kees van der Spek en zijn vrouw Jacqueline zijn een perfect voorbeeld van een koppel dat grote tegenslagen heeft weten te overwinnen. Ze zijn al meer dan 20 jaar getrouwd en hebben samen drie prachtige kinderen. Kees is acteur en cameraman en Jacqueline is schrijver. De twee leerden elkaar kennen terwijl ze allebei aan een filmset werkten, en het klikte meteen. Ze hebben samen veel meegemaakt, waaronder de verdwijning van hun zoon Natalee Holloway in 2008. Ondanks alle uitdagingen waarmee ze zijn geconfronteerd, zijn ze sterk en toegewijd aan elkaar gebleven.

Source: hollywoodhuizen.nl

Hoe hebben ze elkaar ontmoet?

Kees van der Spek en Peter R. de Vries in 2008 met de Emmy Award voor hun uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba. Kees van der Spek en Jacqueline, zijn ex-vrouw, hebben regelmatig contact met elkaar. Ze kennen elkaar allebei van jongs af aan. Ze leerden elkaar in 2019 kennen via een vriend op Facebook.

Source: www.mediacourant.nl

Hoe is ze?

Carol Bruton is een kunstenares wiens stijl geheel haar eigen en onnavolgbare is. Ze is beïnvloed door vele grote kunstenaars, van Monet en Kees Van Dongen tot Picasso en Francis Bacon. Haar werk zit vol energie en beweging, evenals een diep begrip van de menselijke conditie. Carol is echt origineel en haar werk zal zeker nog generaties lang gekoesterd worden.

Related Articles

Back to top button