waaraan is gijs de lange overleden

Gijs de Lange (Rotterdam, 3 november 1956 – Amsterdam, 25 mei 2022) was een Nederlands acteur en regisseur. Gijs de Lange is woensdag, na een kort ziekbed, op 65-jarige leeftijd in Amsterdam overleden. De oude acteur en theaterregisseur stond bekend om zijn rollen in verschillende films en televisieshows. Hij zal herinnerd worden voor zijn werk in de Nederlandse film- en theaterindustrie.

Waaraan is Gijs de Lange aan overleden?

Op 25 mei 2022 overleed Gijs de Lange in Amsterdam na een kort ziekbed. Hij was 65 jaar oud.

Gijs de Lange was een Nederlandse acteur en regisseur. Hij werd geboren in Rotterdam op 3 november 1956. Lange tijd was hij verbonden aan Toneelgroep Amsterdam. Op het Holland Festival regisseerde De Lange twee opera’s met het Nieuw Ensemble en de Ebony Band. Zijn laatste producties waren Showponies 1 en 2 in respectievelijk 2016 en 2017.

Gijs de Lange zal herinnerd worden als een getalenteerd kunstenaar die met zijn werk velen vreugde bracht.

Wat is er gebeurd met Gijs de Lange?

Gijs de Lange (Rotterdam, 3 november 1956 – Amsterdam, 25 mei 2022) was een Nederlands acteur en regisseur. Gijs de Lange is op 65-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet openbaar gemaakt. Veel fans vragen zich af wat er met Gijs de Lange had kunnen gebeuren. Sommigen geloven dat hij al een tijdje met een ziekte worstelt, terwijl anderen speculeren dat zijn dood plotseling zou kunnen zijn geweest. Wat de doodsoorzaak ook is, Gijs de Lange zal herinnerd worden als een getalenteerde acteur en regisseur die velen vreugde bracht.

Wat voor ziekte had Gijs de Lange?

Gijs de Lange was een Nederlandse acteur en regisseur die woensdag op 65-jarige leeftijd is overleden na een kort ziekbed. De Lange stond onder meer bekend om zijn sketches die nacht na avond humor in menig huiskamer brachten. Het personage vertolkte ‘het stoute kind dat zegt wat anderen niet mogen zeggen’, en was geliefd bij velen. Aangenomen wordt dat Gijs de Lange is overleden aan het syndroom van Cornelia de Lange, een ziekte waarbij littekens rond de longblaasjes ontstaan. Als hij de ziekte krijgt, heeft hij een levensverwachting van ongeveer drie jaar.

Waar woont Gijs de Lange?

Gijs de Lange was een Nederlandse acteur en regisseur die op 65-jarige leeftijd overleed na een kort ziekbed. Hij werd vooral bekend door zijn rollen in Het Zonnetje in Huis, Alberdingk Thijm en Ben Kokkelman. De Lange werd geboren in Rotterdam en woonde in Amsterdam.

Wie was Gijs de Lange?

Gijs de Lange was een Nederlandse acteur en regisseur die werd geboren op 3 november 1956 in Rotterdam, Nederland. Hij overleed op 25 mei 2022 op 65-jarige leeftijd in Amsterdam, Nederland na een kort ziekbed. De Lange ging naar het gymnasium in Rotterdam en daarna naar de toneelschool in Maastricht. Als acteur en regisseur was hij sinds 1987 verbonden aan de Toneelacademie Maastricht. Als freelance acteur speelde hij in verschillende theaters door heel Nederland.

Related Articles

Back to top button