wat is een one love band

The One Love Band is een levendige 5-koppige reggaeband afkomstig uit Small Heath in Birmingham. De kernleden maakten deel uit van de reggaegroep ‘The Realistics’ die eind jaren zeventig en begin jaren tachtig een reeks hits scoorde in de Britse reggae-hitlijsten. De huidige line-up bestaat uit: Drums – Woody, Bass – Errol B, Keys – Robbo, Sax + Percussion – Dillinger, Lead Guitar – Fireman.

Source: www.knvbshop.nl

Wat is een one love band?

One Love is een zeskoppige reggaeband uit Birmingham, Engeland. De band werd opgericht in 2006 en heeft twee albums uitgebracht, One Love (2007) en Babylon (2009). De muziek van de band is beïnvloed door de klassieke klanken van reggae uit de jaren 70, maar ook door hedendaagse artiesten als Damian Marley en Matisyahu. One Love toerde uitgebreid door het VK en Europa en speelde op festivals als Glastonbury, Bestival en Boomtown Fair.

Source: www.heart-events.co.uk

Hoe werken one love bands?

One Love Bands zijn een soort vriendschapsarmband die door koppels kan worden gedragen als teken van hun liefde en toewijding aan elkaar. De banden zijn gemaakt van een speciaal soort elastiek waarmee ze kunnen worden uitgerekt om over de pols van elke persoon te passen. Ze hebben meestal twee kleuren, één voor elke persoon, en zijn versierd met symbolen of woorden die de relatie van het paar vertegenwoordigen. One Love Bands kunnen worden aangepast met verschillende kleuren, ontwerpen en berichten om ze uniek te maken voor elk koppel.

Related Articles

Back to top button