wat is een plunder expeditie robinson

Een roofexpeditie robinson is een groep individuen die naar een afgelegen locatie gaan om voedsel, vuur en onderdak te vinden. Deze term wordt vaak gebruikt in verwijzing naar het tv-programma ‘Survivor’. Het verhaal wordt verondersteld te zijn gebaseerd op het leven van Alexander Selkirk, een Schotse schipbreukeling die vier jaar op een eiland in de Stille Oceaan, Robinson Crusoe Island genaamd, woonde.

Source: m.media-amazon.com

Hoe werkt Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson is een Zweedse reality-televisieserie waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd om te zien wie het langst kan overleven op een afgelegen locatie, meestal een eiland. De tokens die zijn betaald om een ​​expeditie te lanceren, worden opnieuw verdeeld in de AoE-beloningen. Drie items worden geplunderd door squadrons die op die expeditie zijn.

Source: m.media-amazon.com

Welke aflevering Eetproef Expeditie Robinson?

Een belangrijke wending dit seizoen was dat wanneer een stam een ​​immuniteitsuitdaging verloor, de andere stam een ​​van hun eigen stam zou wegstemmen in een speciale ‘eetproef’. De eerste eetproef vond plaats in aflevering twee en de verliezende Blue Tribe moest een bord met beestjes eten.

Related Articles

Back to top button