wat is er aan de hand met crypto

De cryptomarkt zit de laatste tijd in een dip, met Bitcoin en Ethereum die beide meer dan 50% zijn gedaald ten opzichte van hun hoogste punt ooit. De belangrijkste reden voor deze prijsdaling lijken de problemen te zijn waarmee crypto-uitwisseling Coinbase momenteel wordt geconfronteerd. Coinbase is de grootste crypto-uitwisseling in de VS en wordt momenteel onderzocht door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Dit heeft voor veel onzekerheid in de markt gezorgd en beleggers verkopen hun bezit.

Wat is er aan de hand met cryptocurrency?

De prijs van Bitcoin en andere cryptocurrencies zakte deze week naar nieuwe dieptepunten van 2022 dankzij de verhoogde instabiliteit onder handelaren. De prijs van Bitcoin stortte dinsdagmiddag in en zakte voor het eerst in bijna een maand onder de $ 19.000. Het token is de afgelopen weken volatiel geweest en de enorme ineenstorting in juni 2022 werd veroorzaakt door Celsius Network, een grote Amerikaanse kredietverstrekker voor cryptocurrency, nadat het opnames had bevroren. Hoewel er de afgelopen weken kleine stijgingen waren, heeft de markt zich niet kunnen herstellen.

Wat gaat crypto doen in 2022?

Sommigen zeggen dat crypto zijn hoogtepunt al heeft bereikt, terwijl anderen denken dat het in 2022 zo laag als $ 10.000 kan dalen. Deze volatiliteit is een groot deel van de reden waarom experts aarzelen om voorspellingen te doen over de toekomst van crypto. Ian Balina, oprichter van crypto-onderzoeks- en mediabedrijf Token Metrics, verwacht echter dat bitcoin kan oplopen tot $ 150.000. De Digital Trading Clarity Act van 2022 zou gedeeltelijk een tijdelijke nalevingsperiode creĆ«ren waarin uitwisselingen niet onderworpen zouden zijn aan dezelfde regelgeving als traditionele financiĆ«le instellingen. Volgens CryptoNewsz zou de prijs van Bitcoin (BTC) in 2022 hoger zijn dan US $ 70.000 en stabiel blijven op dat niveau. De site voorspelde ook dat de cryptocurrency-investeerders op scherp stonden toen 2022 binnenkwam. De prijs van de leidende token Bitcoin (CRYPTO:BTC) steeg met 61% en Ethereum (CRYPTO:ETH) was met 71% gestegen. Tyler Winklevoss – een van de oprichters van de Gemini crypto-uitwisseling, zei Bitcoin

Kan je met crypto in de min komen?

De belangrijkste reden voor de huidige cryptocrisis lijken de problemen te zijn die crypto-uitwisseling heeft. Cryptocurrency is volatiel, met een track record van “boom en bust” cycli. Dit heeft ertoe geleid dat velen zich afvragen of het veilig is om in cryptocurrencies te investeren. Macro-economische tegenwind heeft ook Bitcoin en de cryptomarkt laag gehouden.

Wat gebeurt er met bitcoin vandaag?

W is de 23e letter van het moderne Latijnse alfabet en de 18e medeklinker. Het is een veelzijdige brief die op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. W kan worden gebruikt om de vrouw in antropologie of biochemie te vertegenwoordigen in IUPAC-UIB International Commission on Biochemical Nomenclature. Het is ook de eerste letter van roepnamen die zijn toegewezen aan Amerikaanse radio- en televisiestations. W is een krachtige letter die veel verschillende toepassingen heeft.

valuta\’s

Er is momenteel veel instabiliteit met cryptocurrencies. De prijzen van Bitcoin en Ethereum zijn deze week naar nieuwe dieptepunten van 2022 gezakt en zijn meer dan 50% gedaald ten opzichte van hun hoogste punt ooit. De afgelopen weken zijn er kleine stijgingen geweest, maar de algemene trend lijkt neerwaarts te zijn. CNBC Crypto World zal het laatste nieuws en dagelijkse handelsupdates bevatten, inclusief analyse van belangrijke bewegingen en uitbraken van belangrijke innovaties zoals Coinbase (COIN).

Related Articles

Back to top button