wat is er op tv vandaag

Tegenwoordig zijn er veel verschillende kanalen waar mensen naar kunnen kijken. Er zijn zenders die films uitzenden, zenders die programma’s laten zien en zenders die nieuws uitzenden. Er zijn ook kanalen die zich richten op verschillende onderwerpen, zoals sport of muziek.

Source: www.androidsis.com

Wat is er vanavond op tv te zien?

De toonaangevende tv-gids van het VK heeft Britse tv-lijsten en informatie op aanvraag. U kunt de tv-gids doorzoeken op tijd of op zender en zoeken op 6:00 uur.

Source: gamermatic.net

Wat is er vandaag op VTM?

Vandaag kan je op VTM naar de broer van Marcel kijken op Hello K3 en nieuwe tv-programma’s en films ontdekken. Je kunt ook naar Flanders TV en VRT (in het Vlaams) kijken voor de staatsprogramma’s.

Source: pbs.twimg.com

Wat is er vanavond op RTL 7?

RTL 7 zendt vandaag diverse programma’s uit, waaronder een mix van entertainment-, nieuws- en misdaadseries. Enkele hoogtepunten zijn Trigger Point, een spannende misdaadserie, en Vintage Mechanic, een fascinerende documentaire over de innerlijke werking van oldtimers. Er is vanavond voor ieder wat wils op RTL 7!

Source: www.ziggosport.nl

Wat is er vandaag op Ziggo sport?

Vandaag kun je op Ziggo Sport kijken naar de Johan Cruijff Schaal en recente gebeurtenissen uit het verleden inhalen. Er zijn op dit moment geen toekomstige evenementen gepland, dus zorg ervoor dat je vandaag afstemt op al het laatste sportnieuws en actie!

Source: upload.wikimedia.org

Zepen

Soaps zijn een soort televisieprogramma dat meestal een verhaal over een lange periode vertelt. Ze volgen meestal de levens van een groep mensen terwijl ze verschillende beproevingen doormaken. Tegenwoordig worden er veel verschillende soaps uitgezonden op verschillende kanalen. Enkele van de meest populaire soaps zijn BBC’s EastEnders, ITV’s Coronation Street en Channel 4’s Hollyoaks.

Related Articles

Back to top button