wat kost een biertje in qatar

De gemiddelde prijs van bier in Qatar is ongeveer $ 11,25 (met sommige schattingen zo hoog als $ 13,61) voor een enkele fles van 330 ml. Ter vergelijking: de gemiddelde prijs van een biertje in de Verenigde Staten is $ 5,31. Lokale rapporten suggereren dat een beker bier van 500 ml 50 riyals zal kosten in de belangrijkste fanzone van het toernooi met een capaciteit van 40.000 in Doha, met prijzen die naar verwachting nog hoger zullen zijn in de stadions.

Source: assets.goal.com

De kosten van bier in Qatar

DOHA, 15 nov (Reuters) – Een halve liter bier kost 50 Qatarese riyals ($13.
73) in de belangrijkste fanzone op het WK voetbal
Bier zal beschikbaar zijn voor fans in specifieke zones van WK-stadions, hoewel de prijzen hoog zullen zijn.

Zones en kosten
Doha – Een halve liter bier kost R237,93 ($13.
73) in de belangrijkste fanzone van het WK voetbal in Qatar, vertelde een bron zaterdag aan Reuters.
Een blikje Budweiser van 500 ml – het officiĆ«le bier van het toernooi – kost ongeveer vijf riyals meer dan dat in Qatar. Tijdens wedstrijden wordt er geen alcohol geschonken in stadions.

Lokale rapporten suggereren dat een beker bier van 500 miljoen 50 riyals kost in de belangrijkste fanzone van het toernooi met een capaciteit van 40.000 in Doha, met prijzen voor andere dranken zoals water en frisdrank.

Source: slovenia.postsen.com

Hoeveel kost een halve liter bier in Qatar?

Volgens een bron met kennis van zaken kost een halve liter bier 50 Qatarese riyals in de belangrijkste fanzone van het WK in Qatar. Dit komt ongeveer overeen met $ 13,73 USD. Alcohol is overal verkrijgbaar in Qatar, maar alleen in vergunde etablissementen zoals hotels en clubs. Drinken in het openbaar is niet toegestaan.

Related Articles

Back to top button