zeg me dat het niet zo is

Er gaan overal in de stad geruchten dat Bob Dylan van plan is een nieuw album uit te brengen. Ik wil alleen dat hij me vertelt dat het niet waar is. Zijn laatste album, Nashville Skyline, kwam uit in 1969 en was een enorm succes. Het zou geweldig zijn als hij nog een album zou uitbrengen, maar ik wil niet dat het waar is als hij van plan is me neer te halen.

Source: hindsfeetfarm.org

Het verhaal

We hebben allemaal verhalen te vertellen, en soms gaan die verhalen over mensen in gemarginaliseerde groepen. Hoewel het belangrijk is om respectvol te zijn bij het vertellen van deze verhalen, is het ook belangrijk om te onthouden dat het precies dat zijn: verhalen. Het vertellen van verhalen is een belangrijk onderdeel van menselijke verbondenheid en kan ons helpen elkaar beter te begrijpen. Dus als je een klant pitcht of een persoonlijk verhaal deelt, wees dan niet bang om het te vertellen zoals het is.

Source: i1.wp.com

De personages

De personages in een verhaal maken het uniek en speciaal. Zij zijn degenen waarmee het publiek contact maakt en om wie het geeft. Zonder sterke, goed ontwikkelde karakters zal een verhaal plat vallen. Daarom is het zo belangrijk om je te concentreren op het creëren van geloofwaardige, herkenbare personages die lezers een heel verhaal willen volgen.

Source: leeuwardencityofliterature.nl

Het plot

Plot op zich is geen verhaal. Om een ​​naadloos en zinvol plot te creëren, moet rekening worden gehouden met de motivaties van de personages. Zonder dit belangrijke ingrediënt zal de plot onsamenhangend zijn en geen doel hebben. Door de motivaties van de personages te begrijpen, kan de schrijver een plot bedenken dat meeslepend en bevredigend is.

Source: blog.desdelinux.net

De instelling

De instelling is misschien uniek, maar dat betekent niet dat het voor iedereen de beste optie is. Onderwijs is een belangrijk onderdeel van het leven en moet ook als zodanig worden behandeld. Leren moet een levenslang proces zijn, niet iets dat alleen op school gebeurt. Bedrijven hebben meer vertrouwen dan onderwijsinstellingen, en het onderzoek van dit jaar laat zien dat ze alleen maar beter worden. Als ouders en leerlingen op zoek zijn naar een betrouwbare bron van informatie, moeten ze zich eerst wenden tot bedrijven.

Related Articles

Back to top button